SPORTJAINK

ÚSZÁS

Úszó edzéseinkre, -kezdő, középhaladó és haladó csoportjainkba – is egyaránt szeretettel várunk mindenkit.

Úszócsoportjaink kialakítása során figyelemmel vagyunk a különböző korosztályok koordinációs képességére és terhelhetőségére.

Amennyiben úgy érzed, hogy az úszás a Te sportot, nálunk lehetőséged lesz versenyzésre is.

Csatlakozz úszótehetségeinkhez, akik már számos területi,- és országos bajnokságon szerepeltek kiemelkedő eredménnyel.

VÁC

SZOB

BALASSAGYARMAT

RÉTSÁG

TRIATLON ÉS ÖTTUSA

Ha nagyobb kihívásra vágysz és több sportban is kipróbálnád magad, ez a  Te sportod.

Edzéseinken az úszás, a futás és a kerékpározás helyes és biztonságos technikájának elsajátítása az elsődleges szempont. Ezt követően pedig cél, hogy hosszú távon megszeresd ezt az egyéni sportot és akár profiként akár amatőrként velünk készülhess fel a versenyekre.

Heti 3-4 alkalommal tartunk úszóedzést és futóedzést, illetve 2-3 alkalommal kerékpáredzést. A téli időszakban pedig tornatermi edzésekkel is készülünk a szezonra.

VÁC

SZOB

BALASSAGYARMAT

RÉTSÁG

VÍZILABDA

Amennyiben inkább csapatjátékosnak érzed magad, gyere vízilabdázz velünk!

 

Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnék, ha gyermekük biztos úszástudás megszerzése után kipróbálnák magukat ebben a nagyszerű csapatsportban. Edzőink magas szakmai színvonalat képviselnek, ezáltal mindenki előtt ott a lehetőség, hogy komoly szintre jusson el a sportágban.
 Számunkra azonban a legfontosabb az út, melyen elkísérjük, terelgetjük őket, hogy a sportban szerzett tapasztalatot, mentális erőt a civil életben is kamatoztatni tudják.
 
Amennyiben még nem érzed az úszástudásodat megfelelőnek a pólózáshoz, akkor iratkozz be úszótanfolyamunkra, hogy mielőbb velünk labdázhass.

VÁC

SZOB

BALASSAGYARMAT

RÉTSÁG

A JÖVŐ BAJNOKAI